Algemene vragen

• Uitwisselbaar en te combineren met andere merken

Alle door ons aangeboden schroefcompressoren zijn te combineren met andere merken. Heb je al een koeldroger of persluchtketel van een bepaald merk en wil je alleen de compressor-unit vervangen? Dan is dat geen enkel probleem.

Vraag een van onze adviseurs om je op weg te helpen. Wij kunnen je uitleggen welke kabels, adapters of andere benodigdheden je nodig hebt voor een goede werking. Onze installateurs staan natuurlijk ook altijd voor je klaar om u het installatiewerk uit handen te nemen.

Meer informatie of advies nodig? Ga naar onze contactpagina en stel jouw vragen. Wij staan klaar om je op weg te helpen.

• Gratis keuzebegeleiding en -advies

De juiste schroefcompressor kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Ook als je alle informatie hierover heeft gelezen blijf je wellicht nog met een onzeker gevoel achter.

Bij COMPRESSOREN.NU is professioneel en deskundig advies nog slechts 5 stappen/vragen van je verwijderd. Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur jouw persoonlijk schroefcompressor keuzeadvies van een van onze productspecialisten.

• Alle schroefcompressoren zijn geluid gedempt

Alhoewel sommige productfoto’s een open versie van de modellen laten zien zijn alle schroefcompressoren die wij aanbieden gesloten modellen. Dat houdt in dat tijdens het bedrijf de beschermkappen geïnstalleerd moeten zijn. De modellen zijn geluidgedempte schroefcompressoren.

Het geluidsniveau van de desbetreffende modellen krijg je te zien wanneer je in de webwinkel de werkdruk (bar), capaciteit (m³/min) en het vermogen (kW) van de door jouw geselecteerde compressor hebt gekozen. Kijk hiervoor onder het tabblad technische informatie.

Scroll naar top